Kasper og Line samler inn penger for menneskerettigheter ved å kjører til Mongolia

På en sykkeltur på Bergstø møter jeg Kasper Vagle som står og maler en logo på en Hundai  Atos 2000 modell med 1l motor. Hva i all verden er det han driver med? undrer jeg. -Vi skal være med på det årlige «Mad Max» Rally Mongolia fra Praha til Mongolia. Fantastisk, tenker jeg: Dette må bare deles til inspirasjon for andre.

– Vi fant på dette for å prøve å få til en ferie som er litt gøyere en pakketur til syden.  Det viktigste med å reise, er å møte mennesker fra andre kulturer og oppleve at ting er annerledes enn hjemme.

«Det viktigste med å reise er  oppleve at ting er annerledes enn hjemme.» (Kasper Vagle)

kasper

Rallylaget Team7steps  så dagens lys da han hooket opp med Line Sverdrup, som lenge hadde drømt om å reise med den transsibirske jernbanen. -Vi ville samle inn penger til en organisasjon vi kjente og valgte derfor menneskerettighetsorganisasjonen Raftostiftelsen, hvor jeg har jobbet som frivillig. Nå har vi fått inn over 60000. Hvis du vil bidra er det bare å ta kontakt på FB-siden vår. Du kan få reklame på bilen vår, smiler Kasper.

«Vi får mer lyst til å flytte tilbake hvis politikerne bruker pengene på mer fornuftige ting»

Jeg spør Kasper om hva han tenker når jeg sier «bedre Lillesand» og han er kjapp med å svare. -Vi må få mer harmoni i bebyggelsen her. Han sikter til det nye KIWI-bygget som han beskriver som «Oslo-størrelse». -Vi har utrolig mange muligheter til å gjøre Lillesand til en fin by som vi som er unge som har flytta fra Lillesand på et tidspunkt, kan flytte tilbake til. Vi får mer lyst til å flytte tilbake hvis politikerne bruker pengene på mer fornuftige ting som for eksempel å åpne Møglestuveien.

-Vi er to som skal kjøre, så det er plass i bilen, avslutter Kasper. Jeg sykler hjemover og tenker på hvor mange flotte mennesker  denne byen fostrer. De fleste kommer tilbake. Det er vi som skal skape framtiden i Lillesand. Kanskje kommunen burde sponse litt?

Sånn tenker jeg…

Espen Lia

rally

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s