Tap av natur: Film og kåseri med naturfotograf Arne Nævra

Arne Nævra gir en personlig og muntlig framstilling også av historiene bak TV-seriene som de siste Norske Naturperler, Norges Villmarker, Min Natur og Skoggangsmann – som alle har en kvalitet som puster selveste BBC i nakken.

Program

E-teateret onsdag 26. august kl 18.

  • VELKOMMEN: Espen Lia Lillesand SV, på rulleski gjennom Agder natur og energi. (6 min)
  • Arne Nævra naturfotograf, filmskaper og Stortingsrepresentant SV, film og kåseri. 1 time
  • Peder Johan Pedersen Naturvernforbundet Agder, appell vindkraft i Lillesand, Birkenes og Agder. 6 min
  • SPØRSMÅL OG KOMMENTARER til Arne (ca 20 min)
  • AVSLUTNING Inger Margrethe Stovelan, Lillesand SV og leder Agder SV, New Green Deal i Lillesand 6 min
Lillesand SVs Espen Lia og Inger Margrethe Stoveland inviterer til å bli med å skape en new green deal i Lillesand

Maks 40 deltager pga COVID 19 regler. Førstemann til mølla😀

Spørsmål og reservering hvis du vil være sikker på å få plass: kontakt Espen Lia: 47247766

Om Arne Nævra

Dette blir filmforestilling og kåseri med dybde. Store og små dyr vil sprade over det store lerretet når naturfotografen, filmprodusenten, og nå stortingsrepresentanten Arne Nævra, kommer til Lillesand 26. august.

Gjennom filmkåseri med levende bilder kan vi ta del i de utrolige historiene om nærmøter med store rovdyr, kjempeelger og andre ville skapninger i slående naturkulisser – i flere verdenshjørner. Men først og fremst blir det norsk natur – med hovedvekt på dyreliv og opplevelser i skog og fjell, utvalgt fra Nævras rikholdige skattkiste etter flere tiår bak kameraet.

Her får du en personlig og muntlig framstilling også av historiene bak TV-seriene som de siste Norske Naturperler, Norges Villmarker, Min Natur og Skoggangsmann – som alle har en kvalitet som puster selveste BBC i nakken.
Nævra vil også komme inn på hva som truer naturen og mangfoldet og hva vi kan og bør gjøre.

Benytt denne sjeldne anledningen til å treffe en av Nordens mest profilerte naturfilmskapere kjent for sin personlige og fargerike fortellerstil. Nå har han de siste tre år forlatt bjørneskogen og inn på Løvebakken, siden han er valgt inn som stortingsrepresentant fra Buskerud SV høsten 2017. Han lover å komme inn på noen betraktninger ved det å bytte fra kamuflasjedress til blådress.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s