Vi skal klare det!

Vi må ofre noe for å få til ting…

Gjennom SOLBYEN LILLESAND vil vi bruke det grønne skiftet til å styrke Lillesand som en fremtidsrettet, åpen og bærekraftig by. Vår unike historie, et levende lokalsamfunn og naturen er vår viktigste kapital.

Vi vil utvikle evnen og viljen å gå foran, og se mulighetene som ligger i utfordringene. Det grønne skiftet er en mulighet uten forbilde. De som utvikler de gode løsningene, er de som vil lykkes: Mange engasjerte mennesker går foran og kutter sine utslipp. De politikerne du velger skal ta samme ansvar.

Et fremtidsrettet næringsliv tar risiko og utforsker lokalt hvordan bærekraftige løsninger lønner seg. Bærekraftig utvikling innebærer at vi må holde oss innen naturens tålegrense, og at alle har mulighet til anstendige liv og jobber. Bærekraft skal bli kilden til innovasjon, investeringer og bedre liv.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s